több napja jobb lábfej fájdalom nem lehet ráállni

először köszvényrw gondoltam de az 1-2 nap alatt el szokott múlni. Tudok képeket küldeni, nem tudok járni, igy nem tudok sehová elmenni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza a láb ízületi gyulladás témában

Kedves Kérdező! A köszvényes gyulladás a legtöbb esetben nem múlik el 1-2 nap alatt. Ha ön egyébként köszvényes beteg, akkor szedje tovább a Miluritot és vegyen be még gyulladáscsökkentőt, ha van régebbről, akkor azt, ha nincs, szerezzenek be ibuprofent a gyógyszertárból és szedjen 1 hétig 3x400 mg-ot és hűtse, tehát borogassa vagy jegelje a fájdalmas részt óránként. Ha nem szűnik meg a panasza egy hét alatt sem, mindenképpen keresse fel háziorvosát telefonon, mert más betegség is okozhat a lábfejen erős gyulladást. Üdvözlettel, Puskás Réka

Kérdés: 2020. április 22., 00:08; Megválaszolva: 2020. április 24., 08:47
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma