Hirdetés
      • bursa subacromiale

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő, február óta szenvedek a fenti betegségben - bursa subacromiale -, túl vagyok minden lehetséges non-szteroid gyulladáscsökkentőn, krémen, fizioterápián, egyik sem ért semmit. Az utóbbi héten, már javában a COVID-időszakban két ortopéd orvosnál is jártam, és mindkettő a szteroid-injekciót javasolta, amit "békeidőben" boldogan beadatnék, csak az egyik szerint most nem hajlandó beadni, mivel szerinte úgy legyengíti az immunrendszert, hogy sokkal kitettebb lennék a vírusnak, míg a másik szerint minimális a kockázat. Szeretném kikérni az Ön véleményét - beadassam most vagy húzzam ki a járvány első ciklusának lecsengéséig? Még egyszer hangsúlyoznám, hogy egyéb terápiák hatástalanok és magam is szkeptikus vagyok mindennel szemben, ami a "szelíd" gyógymódok tárházába tartozik. Válaszát köszönöm.

        Dr. Puskás Réka válasza a váll körüli gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Véleményem szerint az egyszeri steroid injekció lokálisan adva nem jelent különösebb kockázatot még a Covid járvány alatt sem. Szerintem adassa be nyugodtan. Ha már mindenen túl van, úgyis az injekció jelentheti a megoldást. Azt követően sokkal hatékonyabb lesz a gyógytorna is. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2020. április 12., 15:25; Megválaszolva: 2020. április 23., 18:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: