Van gyógymód?

Gyakori csukló,váll,könyök,térdhajlat fájdalmaim miatt készült immunserologiai vizsgálat. Ez az eredményem,szeretném megtudni,hogy lesz-e valami gyógymód,gyógyszer ami segíthet,mert látom nem jó az eredményem. Előre is köszönöm válaszát.ANAIIF (1: 80) erős homogén pozitivitás ANAIIF (1: 320) erős homogén pozitivitás,kromoszóma pozitív Metafázisos kromoszóma antitest: pozitív A többi ami a leleten van negatív.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza autoimmun megbetegedés témában

Kedves Kérdező!

Sajnos valóban pozitív autoantitest vizsgálati eredményei vannak. Ez több betegséghez is társulhat, leginkább autoimmun megbetegedésekre jellemző. Ezek kezelésében már jelentős eredményeket értünk el mára, tehát valószínűleg az ön betegségére is van gyógymód. Mindenképpen térjen vissza a vizsgálatot elrendelő orvoshoz mihamarabb, legalább telefonon keresse fel, hogy mi a következő teendője.

Üdvüzlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2020. április 08., 12:30; Megválaszolva: 2020. április 14., 17:05
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Lelet értelmezés
Isiász kezelése
Derékfájdalom
Reumatikus panaszok
Fájdalom érzet a lapockánál és...