• Van gyógymód?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Gyakori csukló,váll,könyök,térdhajlat fájdalmaim miatt készült immunserologiai vizsgálat. Ez az eredményem,szeretném megtudni,hogy lesz-e valami gyógymód,gyógyszer ami segíthet,mert látom nem jó az eredményem. Előre is köszönöm válaszát.ANAIIF(1:80)erős homogén pozitivitás ANAIIF(1:320)erős homogén pozitivitás,kromoszóma pozitív Metafázisos kromoszóma antitest:pozitív A többi ami a leleten van negatív.

        Dr. Puskás Réka válasza a autoimmun megbetegedés témában

        Kedves Kérdező! Sajnos valóban pozitív autoantitest vizsgálati eredményei vannak. Ez több betegséghez is társulhat, leginkább autoimmun megbetegedésekre jellemző. Ezek kezelésében már jelentős eredményeket értünk el mára, tehát valószínűleg az ön betegségére is van gyógymód. Mindenképpen térjen vissza a vizsgálatot elrendelő orvoshoz mihamarabb, legalább telefonon keresse fel, hogy mi a következő teendője. Üdvüzlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2020. április 08., 12:30; Megválaszolva: 2020. április 14., 17:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.