Hirdetés
      • ASC Lateralis Release

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő, 1 hete Arthroscopos Lateralis Release műtéten estem át a jobb lábamon. Ahogy telnek a napok a térdem egyre jobb, igaz vannak beszúrások. De egy valami nagyon aggaszt. a Comb ill. Csípőm annyira fáj mikor felállok például WC-re menet, vagy esetleg sétálok mankóval egy kicsit, leülök a WC-re. Mindenben inkább ez a Csípő - Comb görcsös érzés, mintha leakarna szakadni akadályoz. Olyan mintha, mindig feszíteném a combom. Ez természetes? Érdemes visszamennem az operáló orvosomhoz? Kontroll majd csak 1 hét múlva lesz, de annyira zavar, hogy nem tudok miatta semmit sem csinálni. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Puskás Réka válasza a térd műtét utáni állapot témában

        Kedves Kérdező! Nem hiszem, hogy ez a panasz természetes lenne, bár az egyik térd feszítő izom görcsös reakciójával lehet kapcsolatos és lehet normális is. Mivel egy hetes a műtét, szerintem érdemes lenne legalábbis felhívni az orvosát és jelezni a problémát. Ha ez nehézségbe ütközik, inkább mutassa meg a térdét és jelentkezzen idő előtti kontrollra. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2020. február 20., 14:43; Megválaszolva: 2020. február 20., 20:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: