Hirdetés
      • praepatellaris bursitis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jonapot kivánok okt 17 én műtötték a bal térdem praepatellaris bursitis el a mütét rendben zajlott viszont azota 2 x vért csapoltak le a műtét helyéről és most is van folyadékos duzzanat gondolom vér a második csapolás után inteziv fájdalom lett kaptam rá antiphlogistin krémet kérdésem az lenne ez normális folyamat vagy esetleg valami gond lehet keressek esetleg új orvost

        Dr. Puskás Réka válasza a térd nyáktömlő gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Azt gondolom, hogy nem normális, hogy még mindig fáj és duzzad a műtét helye. Interneten nem tudom megmondani, hogy mit kéne tennie, de azt javaslom, hogy térjen vissza orvosához. Ha bőrpír alakul ki, esetleg terjed vagy láza jelentkezik, az ünnepekben is sebészhez kellene fordulnia. Különben az operáló orvos feladata az ellátás. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2019. december 21., 15:26; Megválaszolva: 2019. december 22., 18:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: