• Szorongás vagy betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Segítségét szeretném kérni az alábbi tüneteimmel kapcsolatban melyek május vége óta állnak fent! Izomfájdalom végtagokban mely pihentetésre javul, derék és hátfájdalom, olyan mintha az izmaim lelennének tapadva, jobb bokámnál fura zsibbadó érzés, izmaimban horpadás, térdfájdalom, recseg ropogmindenem(csulóm, bokam, terdem) , szemkönnyezés es orrviszketés! Munkámban kicsit lelassultam és néha zavartnak érzem magam! Eleg sokszor botladozom! Ezek lehetnek szklerózis tünetei? Vagy mi bajom lehet?rettegek mar es csak ezek körül jar a gondolatom! Neha mar úgy erzem hogy megőrülök!Vervetelen voltam mar ott semmit sem találtak! Haziorvosom nem vesz komolyan! Köszönöm a segítségét’

        Dr. Bálint Anita válasza a Szorongás vagy betegség témában

        Tisztelt Hölgyem! Kérjen beutalót szakvizsgálatokra, mert a Háziorvosa csak alapvizsgálatokat tud lekérni, neurológus szakorvos pedig célzott szakvizsgálatokat. Amennyiben attól fél, hogy szklerózisa van, javasolt először Neurológiai szakvizsgálat, majd ennek eredményétől függően további szakvizsgálatok. Elképzelhető, hogy a kért szakvizsgálat ereményétől függően a neurológus szakorvos irányítja majd tovább. További kérdésekkel keressen bizalommal. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2019. szeptember 05., 17:42; Megválaszolva: 2019. szeptember 08., 17:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!