• Éjszakai hátfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Korábban már kérdeztem Önt éjszakai hát ill. derékfájdalom kapcsán. Azóta ellátogattam egy másik központba ahol végeztek gerinc és keresztcsonti Mr-t is. Negatívak lettek, semmi elváltozás nem látszik. Orvosom javaslatára részt vettem HLA-B27 vétvizsgálaton ami szintén negatív lett. Így a bechterew kór szerinte kizárható. Kaptam nem szteroidos gyulladáscsökkentőt, fájdalmaim megszűntek, nyugodtan tudtam aludni?, viszont a gyomromat kikészitette többféle gyomorvédő szedése ellenére is. Mivel abbahagytam a gyogyszert az izomfajdalmam visszatért és ujabban nagyon izzadok éjszakánként. Mi lehet a betegségem? Mit tegyek? Válaszát köszönömy

        Dr. Bálint Anita válasza a Éjszakai hátfájás témában

        Tisztelt Uram! Az éjszakai izzadás több betegség előjele is lehet, érdemes lenne mielőbb egy általános laborvizsgálatot kérni a háziorvostól, amennyiben azon eltérés mutatkozik, úgy kiterjesztett laborvizsgálatot. Emellett ismételt RTG felvétel készítése a problémás területeknek megfelelően. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2019. július 15., 07:51; Megválaszolva: 2019. július 16., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: