Hirdetés
      • Csípő fájdalom, láb problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A jobb lábammal vannak problémáim, melyek néhány évvel ezelőtt, gyermekem világra jövetele után jelentkeztek. Például: járás közben időnként „elhagyja” magát ; gyakorlatilag nem tudom csak néhány centiméterre önerőből felemelni, ha magasabbra kell emelnem, akkor a kezemmel segítve tudom megemelni; ülést követően sokszor nehezen állok rá a lábamra és nyilaló fájdalmaim vannak; nem tudok hanyatt fekve terpeszteni, merev az egész jobb lábam, ha erőltetem a terpesztést, tornásztatni szeretném, hasogató fájdalmaim lesznek. A fájdalom elmúlik hetekre, hónapokra, de a lábemelés nehézsége és a terpesz esetén a merevség továbbra is fennáll. Azon időpontokban mikor a fájdalom egy-két hétig jelen van, úgy érzem, mintha a jobb oldalamon hátul megütöttek volna és zsibbad az egész combom és fáj a combcsontom is. Van időpontom ortopédiai rendelésre, de sajnos több hét mire sorra kerülök.

        Dr. Árki Ildikó válasza a alsóvégtag fájdalom, zsibbadás témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt panaszok alapján neurológiai és reumatológiai vizsgálat is javasolható. Az is elképzelhető, hogy gerinc probléma (porckorong sérv) áll a tünetek hátterében. Pontos diagnózis csak vizsgálatok után mondható. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. január 18., 10:11; Megválaszolva: 2019. január 23., 18:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: