Bordapúp

18éve volt sikeres gerincműtétem. Ebből maradt csúnya bordapúp a hátamon. Ön szerint van rá valamilyen mód hogy ez eltünjön? műtétileg?

Dr. Bogdán Aurél válasza bordapúp témában

Vizsgálat nélkül és a röntgen felvételek ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Sajnos általánosságban elmondható, hogy a mellkasdeformitással gyógyuló gerincferdülés javító műtétek után ritkán van lehetőség további mellkaskorrekcióra. Pontosabb válaszért fel kellene keresni valamelyik egyetemi ortopédiai klinikát (Debrecen, szeged, Pécs, Budapest, vagy a gerincgyógyászati központot, ahol vizsgálatokat követően pontosabb választ tudnak majd adni.

Kérdés: 2016. február 22., 15:13 ;Megválaszolva: 2016. február 24., 23:02
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
MRI kiértékelés
Három hete kificamitottam a...
Derékprobléma - MR vizsgálat
Lelet értelmezése
Deréktáji röntgen felvétel
Tisztelt Doktor úr, Doktor nő! 21 éves nő vagyok. Múlthét hétfő óta annyira fáj a derekam, hogy sem ülni, sem állni, sem sétálni nem jó....