Lehet sérv?

Tisztelt Doktor Úr! 1 héttel ezelőtt rosszul emeltem, és elég nehezet.Bár sportosan élek, függetlenül ettől eléggé rosszul jöttem ki belőle. Azóta néha szúrást érzékelek ülő, és néha fekvő testhelyzetben is, valamint járás közben. A szúrás nem mondható erősnek, de kifejezetten zavaró munka, és sport közben is. Félek sikerült elintéznem magam, de reménykedem hogy csak rándulás vagy egyéb.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza gerinc panasz témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján inkább csak rándulásnak, izomhúzódásnak véleményezném az esetet. Mindenképpen javasolt lenne egy kis pihentetés, nem szteroid gyulladáscsökkentő krémek alkalmazása, gerinckímélet néhány napig. Ha 1-2 hét alatt nincs javulás, akkor keressen fel egy baleseti sebészeti, vagy ideggyógyászati szakrendelést. A gerincsérv valószínűségét leírása alapján teljesen kizárnám.

Kérdés: 2015. október 25., 20:57; Megválaszolva: 2015. október 26., 22:02
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Lábba sugárzó derékfájás
Szeretnék segítséget kérni.... Tavaly december óta amikor meg emeltem egy ládát fáj a derekam ami a bal lábamba sugárzik... (csípő, comb, térd...
Állandó erős derékfájdalom
Tisztelt reumatológus! Tisztelt Dr. Puskás Réka! Mindenképp Önnek szeretném feltenni a kérdésemet. Férjemnek évek óta állandó nagyon erős...
Gerinc betegség
Tisztelt Doktor Úr. Teljes has és kismedence CT.vizsgálaton vettem részt urológiai problémák miatt. Az eredmény záró részében a következőket...
Gerinc és derék röntgen lelet
Kedves Doktornő/úr! Hát-és derékfájási panaszommal háziorvoshoz fordultam, aki reumatológushoz küldött, majd az pedig röntgenre! Melynek lelete...