szárkapocs-boka

Tisztelt Doktor Úr! Szeptember 26.-án darabos boka illetve szárkapocscsont törésem volt. A bokám gyógyult állítólag, a szárkapocscsontom nem. A vizsgálat szerint megfelelő callusképződés nincs, alizület valószínűsíthető. Jelenleg calcium stasis kezelést kapok. Kineziotapet és kompressziós harisnyát használok. A lábam állandóan fáj bedagad, lilul. A fájdalmatviszont nem közvetlenül a törésnél érzem, hanem hajlításkor és a hajlatban érzem! Mi okozhatja ezt a fájdalmat? Van-e esélyem a teljes gyógyulásra? Keressek esetleg másik orvost? A mellékelt röntgen 2 hettel ezelőtt készült. Válaszát nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza csonttörés témában

Vizsgálat nélkül és a korábbi dokumentációk ismerete nélkül nehéz megfelelő választ adni. Tekintettel a sérülés óta eltelt időre a röntgen alapján valóban felmerül az álízulet lehetősége. Ezt erősítik meg a panaszai is. Így látatlanban azt javaslom, hogy keressen meg egy másik traumatológust is és kérje ki a véleményét. Elképzelhető, hogy a szárkapocscsont törésének stabilizálása megoldaná a panaszait.

Kérdés: 2015. január 13., 12:47; Megválaszolva: 2015. január 19., 22:36
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?