Boka dagadás

Tisztelet Doktor Úr! Kül és belboka törést szenvedtem el lassan 2 év. Fémmel rögzítették mind a két oldalon. Szalagok nem szakadtak.Nyár elején történt a fémek kivétele.Fél évvel a műtét után még mindig nem egyforma a két bokám. Duzzadt de nem fáj. Azt szeretném kérdezni hogy ez a dagadás ennyi idő után még normálisnak számít? Mennyi idő után szűnhet meg? Lioton géllel kenem rendszeresen. Válaszát előre köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza bokatörés után témában

Vizsgálat nélkül illetve a röntgen felvételek ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Ennyi idővel a műtét után általában már nem kellene, hogy duzzadt legyen a bokája, kivéve ha nagy elmozdulással járó törése volt, bőséges új csont képződés alakult ki, meszesedett az ízület, vagy nem volt megfelelő a helyretétel, esetleg mégis volt szalagsérülés is. Azt javaslom kérdezze meg operáló orvosát, vagy keressen fel egy másik baleseti szakrendelést, ahol a dokumentációk és vizsgálatok alapján pontosabb választ tudnak adni.

Kérdés: 2015. január 06., 21:32; Megválaszolva: 2015. január 10., 22:50
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?