Artroflex Plus

Tisztelt Doktornő! Csípőficammal születtem, és mára a forgóim már teljesen eldeformálódtak, a műtétet sem vállalták. A járás nagy fájdalommal jár, erre Movalist, Sirdaludot és Mydetont kell szednem, továbbá kalciumot és D vitamint is felírtak. Nemrég találtam az interneten egy hatásos szert az Artroflex Plust. Ez egy teljesen legális, Oéti engedéllyel rendelkező készítmény. Kettes tipusú kollagén peptidet tartalmaz, ami 100%-ig beépül az izületekbe. Rendeltem belőle, már jó tíz napja szedem. A probléma az, hogy javulást csak a második hónaptól ígértek, így addig szednem kell a gyógyszereket is. Egyelőre nemhogy nem javult, de sokat romlott az állapotom, erősödött a fájdalom. Persze, nem biztos, hogy ettől, tavaly is a tél volt a legrosszabb. De arra is gondoltam, hogy az Artoflex és a gyógyszerek rossz hatással lehetnek egymásra, bár arra ügyelek, hogy órák teljenek el közöttük. A gyártóktól már megkérdeztem de nem tudtak érdemben válaszolni. Ön mit gondol? Éöszönöm a válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza csípő porckopás témában

Kedves Kérdező!

Nem hiszem, hogy az új készítmény és a régi gyógyszerek rossz hatással lennének egymásra, különösen, ha elkülönítve szedi őket. Ilyen hamar nem is képes rontani az állapotán, a fájdalmak fokozódása valami mással lehet összefüggésben.

Esetleg megpróbálhatja pár napra elhagyni az új készítményt és ha javulnak a fájdalmak, akkor mégis van összefüggés az új szer és az állapot rosszabbodása között.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2014. december 15., 23:20; Megválaszolva: 2014. december 17., 23:29
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?