• válasz a betegségemre

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tizstelt Webbeteg! Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy választ kapjak végre. A betegségeim a következő, elsődleges térdizületi artósis, Clll-lV protusio disci polydiscopathya, intervertebrális discus rendellenesség., ehez társul még kézzsibbadás lábfájdalom reggeli ujj merevség lassan már a séta is nehezemre esik.köszönöm válaszát.

        Dr. Puskás Réka válasza a mozgásszervi betegség témában

        Kedves Kérdező! Sajnos, én sem értem pontosan, hogy mi a kérdése. A leírt diagnózisok azt jelentik, hogy Önnek térdízületi porckopása van, ezen kívül a nyaki 3-4 csigolyák közötti porckorong kiboltosulása, melyet a többi ( valószínűleg nyaki) porckorong kopása is kísér. Ezek a diagnózisok magyarázhatják a kéz zsibbadását és a térdfájdalmat is. Reggeli ujjmerevséget nem okoznak. A gyógyszerei alapján azt gondolom, hogy komoly fájdalmai lehetnek, de ennél többet sajnos nem tudok kitalálni. A gyógyszerelés alkalmas a fenti diagnózisok kezelésére. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2013. szeptember 01., 07:51; Megválaszolva: 2013. szeptember 06., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: