válasz a betegségemre

Tizstelt Webbeteg! Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy választ kapjak végre. A betegségeim a következő, elsődleges térdizületi artósis, Clll-lV protusio disci polydiscopathya, intervertebrális discus rendellenesség., ehez társul még kézzsibbadás lábfájdalom reggeli ujj merevség lassan már a séta is nehezemre esik.köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza mozgásszervi betegség témában

Kedves Kérdező!

Sajnos, én sem értem pontosan, hogy mi a kérdése. A leírt diagnózisok azt jelentik, hogy Önnek térdízületi porckopása van, ezen kívül a nyaki 3-4 csigolyák közötti porckorong kiboltosulása, melyet a többi (valószínűleg nyaki) porckorong kopása is kísér. Ezek a diagnózisok magyarázhatják a kéz zsibbadását és a térdfájdalmat is. Reggeli ujjmerevséget nem okoznak. A gyógyszerei alapján azt gondolom, hogy komoly fájdalmai lehetnek, de ennél többet sajnos nem tudok kitalálni. A gyógyszerelés alkalmas a fenti diagnózisok kezelésére.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2013. szeptember 01., 07:51; Megválaszolva: 2013. szeptember 06., 14:14
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Diagnózis!
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kérdésemet édesanyám leletével kapcsolatban teszem fel, mivel ezt az orvos nem tette meg. A lelet a következőképpen szól....
Mi lesz velem?
Tisztelt Holgyem/Uram! Harom eve faj a terdem, de hogy a munkamat ne veszitsem el csak egy honapja jelentkeztem a korzeti ovrosnal, aki adott beutalot az...
Leszázalékolhatnak hipermobilitás...
Tisztelt Doktornő/Úr! 2011 nyarán diagnosztizálták nálam az ízületi hipermobilitást, kétoldali csípőficammal, és kopással egybe kötve. A jobb...
Kosmodisk
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Sokszor nagyon fáj a gerincem illetve a derekam is, mivel betegségem végett csontritkulásom, gerincferdülésem, kezdődő...
reumatológia
Tisztelt Szamosi Szilvia Doktornő! Az utóbbi napokban fájdalmaim fokozódtak, gyógyszeres kezelésre sem javultak ezért injekciós kúrát kaptam a...