Hialuron direct Plus

Tisztelt Doktornő! Kérem legyen szives tájékoztatni erről a kapszuláról, hogy érdemes-e szedni, kipróbálni, mivel már sok porcképzőt szedtem, de eddig egyik sem használt. Elég jó adatokat olvastam róla, évtizedek óta szenvedek, izületi, porckopás, (degeneratív) teniszkönyök, gerinckopás, lumbágó. Minden izületem fáj. A csuklóm is, ujjaim, alagút szindróma, szóval nagyon összejöttek a betegségek, és idáig nem sikerült olyan gyógyszerre szert tenni, ami a fájdalmamat enyhítené. Próbáljam meg szedni ezt a kapszulát? Kérem segítsen tanácsoljon valami megoldást. Jelenleg lézeres kezelésre járok a könyökömmel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza porckopás témában

Kedves Kérdező!

Az ízületi porcpótló szerek valamennyire segítenek a porcok építésében, megóvásában, azonban egyik sem csodaszer és kiegészítő kezelések, megfelelő torna, mozgás, szükség esetén gyulladáscsökkentés nélkül, önmagukban nem hatékonyak.

A Hialuron Direkt Plus tabletta is hatékony a porckopás kezelésében, de a lumbágó, a teniszkönyök, a kéztő alagút szindróma és az ehhez társuló fájdalmak kezelésében sajnos nem megfelelő választás.

Próbálja ki nyugodtan, de közben feltétlenül szükséges az ön problémáira célzott gyógytorna, fizikoterápiás kezelés is.

A kéztőalagút szindróma még akár műtétre is szorulhat.

Ha ilyen sok baja van, akkor bizonyára sok tartáshiba is van a testében. Szisztematikusan kellene hozzáfogni a komplex kezeléshez.

Üdvözlettel, Puskás Réka

Kérdés: 2013. július 23., 14:09; Megválaszolva: 2013. július 25., 21:42
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Térd és gerinc fura hangja
Tisztelt Doktornő! Az utóbbi 1-2évben vettem észre, hogy a térdem, terhelés esetén (pl. lépcsőn, meredek lejtőn való felfelé haladás...
Nyilallik a farkcsontomba, hogy fogok...
Tisztelt Doktor Úr! Évekkel ezelőtt kezdődött a problémám, olyan 21-22 éves koromban, kezdetben enyhén, mára viszont nagyon eldurvult a helyzet....
Térd porc kopás
Üdvözlöm! A bal térdemben porckopás van ami fájdalommal jár, kérdésem hogy milyen gyógyszert javasol? Előre is köszönöm a válaszát.
Csípő kopás
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2011 augusztus első hetében kezdett el fájni a jobb lábam, hátul a térdem magasságában. Azt gondoltam talán izom...
Térdporckopás
Üdvözlőm. Édesamámnak van teljesen el kopva a térde. De már 10éve protézist akartak neki be tenni, nem engedte mert körzeti orvosa azt mondta ne...