Hialuron direct Plus

Tisztelt Doktornő! Kérem legyen szives tájékoztatni erről a kapszuláról, hogy érdemes-e szedni, kipróbálni, mivel már sok porcképzőt szedtem, de eddig egyik sem használt. Elég jó adatokat olvastam róla, évtizedek óta szenvedek, izületi, porckopás, (degeneratív) teniszkönyök, gerinckopás, lumbágó. Minden izületem fáj. A csuklóm is, ujjaim, alagút szindróma, szóval nagyon összejöttek a betegségek, és idáig nem sikerült olyan gyógyszerre szert tenni, ami a fájdalmamat enyhítené. Próbáljam meg szedni ezt a kapszulát? Kérem segítsen tanácsoljon valami megoldást. Jelenleg lézeres kezelésre járok a könyökömmel.

Dr. Puskás Réka válasza porckopás témában

Kedves Kérdező!

Az ízületi porcpótló szerek valamennyire segítenek a porcok építésében, megóvásában, azonban egyik sem csodaszer és kiegészítő kezelések, megfelelő torna, mozgás, szükség esetén gyulladáscsökkentés nélkül, önmagukban nem hatékonyak.

A Hialuron Direkt Plus tabletta is hatékony a porckopás kezelésében, de a lumbágó, a teniszkönyök, a kéztő alagút szindróma és az ehhez társuló fájdalmak kezelésében sajnos nem megfelelő választás.

Próbálja ki nyugodtan, de közben feltétlenül szükséges az ön problémáira célzott gyógytorna, fizikoterápiás kezelés is.

A kéztőalagút szindróma még akár műtétre is szorulhat.

Ha ilyen sok baja van, akkor bizonyára sok tartáshiba is van a testében. Szisztematikusan kellene hozzáfogni a komplex kezeléshez.

Üdvözlettel, Puskás Réka

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2013. július 23., 14:09; Megválaszolva: 2013. július 25., 21:42
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Javaslat porcerősítő készítményre
Tisztelt Dr. Szilágyi Annamária! Az 57 éves bátyámnak az egyik térdében porckopása van. Az utóbbi hetekben egyre erősebb fájdalmai voltak, és...
Térd és gerinc fura hangja
Tisztelt Doktornő! Az utóbbi 1-2évben vettem észre, hogy a térdem, terhelés esetén (pl. lépcsőn, meredek lejtőn való felfelé haladás...
Nyilallik a farkcsontomba, hogy fogok...
Tisztelt Doktor Úr! Évekkel ezelőtt kezdődött a problémám, olyan 21-22 éves koromban, kezdetben enyhén, mára viszont nagyon eldurvult a helyzet....
Térd porc kopás
Üdvözlöm! A bal térdemben porckopás van ami fájdalommal jár, kérdésem hogy milyen gyógyszert javasol? Előre is köszönöm a válaszát.
Csípő kopás
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2011 augusztus első hetében kezdett el fájni a jobb lábam, hátul a térdem magasságában. Azt gondoltam talán izom...