Mi okozhat váll- és könyökduzzanatot?

Körülbelül három napja erős fájdalmat éreztem a jobb vállamban, arra gondoltam, biztosan elaludtam vagy ilyesmi. Azonban a fájdalmat már érzem a könyökömben és az ujjaimban is, az egész jobb karom fel van dagadva. Nagyon fáj, különösen, ha hozzáérek. Lüktet és szúr. Próbáltam vizes ruhát tenni rá, de nem bírtam elviselni azt sem. Fogalmam sincs, mi lehet a baj, ezelőtt soha sem tapasztalm ilyet, de nagyon kellemetlen. A helyzet az, hogy elmennék orvoshoz, de négyszáz kilóméterre vagyok a lakóhelyemtől és itt csak végszükség esetén mennék el. Gyakran végzek kétkezi munkát, a munkahelyemen sokat takarítok. Mi baj lehet? Előre is köszönöm szépen a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza könyök témában

Kedves Kérdező!

Hirtelen kialakult kar duzzanat hátterében akár trombózis is állhat. Mindenképpen szükséges orvoshoz fordulnia, ha még nem tette meg, akármilyen messze is van a lakóhelyétől. Sürgősségi ellátásra lehet szüksége. Ha nincs trombózisa, sem más, sürgős ellátást igénylő betegsége, és elengedik, akkor kérdezzen újra, szívesen segítek, ha tudok. Addig nyilván alakul még a kórkép.

Üdvözlettel,

Puskás Réka reumatológus

Kérdés: 2013. március 16., 19:24; Megválaszolva: 2013. március 22., 12:23
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
A leírt MR eredmény alapján mi a...
Ball váll MR vizsgálati lelet...
Mi a problémám?
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)