Csavar eltávolítás

Jó Estét. Január 9-én sajkacsonttöréssel műtötték a bal csuklómat. Titán csavart kaptam. 3 hete voltam a műtő orvosomnál ellenőrzésen, s azt mondta, a csavart el kell távolítani, aminek időpontja december közepe. A kérdéseim a következők lennének. 1) A csavaraeltávolítás után kapok-e gipszrögzítést? 2) Mennyi a csavarkivétel után a gyógyulási idő? (A törés átépült) 3) Jelenleg dolgozok a Delphíbe, raktáros vagyok, ha december közepén kiveszik a csavart, mikorra mehetek leghamarabb dolgozni? 4) A műtét után egyből terhelhető? Esetleg tudna valami gyógymódot ajánlani, amivel felgyorsítható a gyógyulás? Válaszait előre is köszönöm!

Dr. Bogdán Aurél válasza csavar eltávolítása sajkacsont törése után témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elvileg, ha a csavarkivételt tervezik, akkor a törés olyan szinten átépült, hogy a csavarkivételt követő varratszedés után teljesen terhelhető, így munkába is állhat. Gipszet nem kap.

Kérdés: 2012. november 28., 20:22 ;Megválaszolva: 2012. december 02., 22:52
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Velőűrszegezés után fém...
Gerincsérv műtét után
Kétirányú gerinc röntgen
Javaslat porcerősítő készítményre
Mi lehet a lábujjfájdalom oka?