• Légzésnél szúró lapocka fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 21 éves vagyok, tavaly endocarditis miatt billentyűplasztikán estem át. Azóta Concor-t szedek, és rendszeresen (évente) járok kardiológiai gondozásra. Egy hete különös lapocka tájéki fájdalmam jelentkezik úgy a nap felétől (12:00-13:00 körül), mikor levegőt veszek. A fájdalom nyilalló, és szúró, hasonló, mikor becsípődik az ember dereka, nekem a lapocka csúcs-nyak-váll ívnél egy adott pontban jelentkezik. Ilyenkor Aspirint veszek be, az elmulasztja a fájdalmat és a kenőcsös masszázs is jó rá, de másnap ismét visszatér a fájdalom. Adminisztrációs munkakört végzek, így nem vagyok fizikailag terhelve, 8 órás munkaidőmet végigülöm. Tud valamit tanácsolni, illetve segíteni? Súlyom: 57kg, Magasságom: 170cm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vállfájdalom témában

        Kedves Kérdező! A tünet neurológiai, mozgásszervi lehet, illetve mellhártya izgalomnak megfelelhet. Fájdalomcsillapító gyulladáscsökkentőt szedjen, kérje ennek kiválasztásában a háziorvosa tanácsát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 23., 09:54; Megválaszolva: 2011. november 24., 10:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés