• Fájó,duzzadt ujj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A középső ujjam középperc része bedagadt.2. alkalommal voltam falat mászni és szerintem megerőltettem.edzés után kb 2 órára kezdett bedagadni.jelenleg félig behajlított állapotban van mert ahhoz h kinyújtsam ,illetve behajlítsam erőt kell kifejtenem(feszül).semmilyen más tünetet nem tapasztaltam.becsavartam vizes ruhával és kenegetem diclac kenőccsel.már lassan egy hete fenn áll ez az állapot.talán már nincs úgy bedagadva.kérdésem az lenne h mennyi idő kell mire elmúlik?valamint h ezután ez visszatérő jelenség lesz?gondolom hozzászokik majd az ujjam.mennyi idő múlva mehetek újra edzeni onnantól számítva hogy elmúlik?a vizes ruha segít rajta?mert ha becsavarom ki van egyenesedve az ujjam.köszönöm válaszát!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a ízületi gyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A megerőltetés kapcsán alakulhat ki helileg gyulladás az inak, ízületek mentén. Kb. 3-4 nap után el kellene, hogy múljon, de azt gondolom, hogy kb. 2 hetet érdemes várni a következő sporttevékenységig.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 20., 02:24; Megválaszolva: 2011. november 22., 19:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: