• változókori panaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! Évek óta vannak klimaxos panaszaim., kb 1o éve. 6-7 évig kaptam hormonpótlást, utoljára Pausogestet. Május óta nem alkalmazok hormonpótlást.Nagyon gyakran izzadok, hideg verejtékezésem van gyakorlatilag az egész testemre kiterjedően.Naponta többször is elfog, nagyon kellemetlen, ilyenkor fázok, gyakran meg is fázom, meg is betegszem..Kérdésem, hogy ez a hidegverejtékezés is még a hőhullámok következménye.

        Dr. Törő Bálint válasza a verejtékezés témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos a kiújult panaszai a hormon pótlás befejezésének a következményei. A hideg verejtékezés is ilyan tünet. Üdvözlettel: Dr. Törő


        Kérdés: 2014. szeptember 26., 21:10; Megválaszolva: 2014. szeptember 30., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.