elhúzódó (12év) menopausa

12 év óta fennálló erősödő hőhullám. Jelenleg már két hónapja 15 percenként ismétlődik a test teljes verejtékezése. Hét éves neurológiai kezelés, két éves Liviál hormonkészítmény, 45 perc ismétlődésre javítja a tünetet. Pajzsmirigy eredményem negatív, heti 4x45 perces kardió edzés életem része (verejtékezés hatványozódik, étrendemre odafigyelek, semmilyen függőségi betegségem nincs. Egy éve méhszalag megnyúlás miatt méh és petefészek eltávolításon estem át. Nagy labor eredményeim jók. Családomban ilyen eset nem fordult elő. A gyógyszerekben sorrendben történtek váltások. Klimin és hasonló készítmények hatástala- nok voltak. Hol keresendő a probléma? Az orvosi zsálya fogyasztása segíthet-e?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza hőhullámok témában

Tisztelt Kérdező!

Nagyon sajnálom, hogy a kezelések és az edzések ellenére is ilyen sokat szenved.

Dícséretes hogy gondoskodik a testmozgásról és az étrendje is megfelelő.

Sajnos én ezen kívűl, amit jelenleg tesz, semmit nem tudok tanácsolni.

Az orvosi zsálya a legrégebbi gyógyfűvek egyike. Ki lehet próbálni, de vigyázni kell, hogy a napi adagot ne lépje túl.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2013. november 19., 10:24; Megválaszolva: 2013. november 19., 17:31
Kérdések és válaszok: Menopauza
Hormon szint
A hormon vizsgálatot végeztek tünetek: hőhullám, arc, nyak és mellkas felső részének kipirulása, az éjszakai izzadás, alvászavar, vérzés...
hőhullám, menopauza
38 éves 2 családos anyuka vagyok, és kezd kimaradozni a menzeszem, van úgy hogy 3 hónapig is elmarad. Az utobbi idöben olyan höhullámok törnek rám...
Laboratóriumi eredmények
Tisztelt Doktor Úr! Hormonvizsgálatot végeztettem, mivel több hónapja elmarad a menstruációm. 50 éves vagyok. Az alábbi értékeket...
Rosszullétek a pre-menopauza alatt
Szükség van-e küretre?