• Szúró érzésű mellbimbó fájdalmam van

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Lassan 1 hete fáj a mellbimbóm.Nem vettem észre rajta semmilyen elváltozást, de ha hozzáérek vagy melltartót veszek fel akkor fáj csak.Kis szúró fájdalmat érzek semmi mást.. Mi lehet ennek az ok?

        WEBBeteg szakértő válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A leggyakoribb ok hormonális. Vezessen menstruációs naptárt és jegyezze fel, hogy mikor jelentkezik a tünet. Amennyiben hormonális fogamzásgátlót szed és több ciklus alatt is jelentkezik a váltás is szóba jön. Egyéb aggasztó tünetet nem ír, így kivizsgálás nem indokolt.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. október 14., 12:08; Megválaszolva: 2011. október 17., 14:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: