• Mellbimbó fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Web beteg! 36 éves anyuka vagyok két gyerek édesanyja.A második kisfiam két éve született.Fél évig tudtam szoptatni.A bal mellemből soha nem akart szopizni rendesen.A szoptatás befejezése után a tejem még sokáig szivárgott mindkét mellemből.Kb egy évig.Aztán a bal mellem alsó szélén csomó jelent meg ami kidudorodott,mint egy mogyoró és fájt is.Később ez annyiban változott,hogy a menstruációm előtt két héttel kezdett el kidudorodni aztán fájni és ez egészen a menszesz végéig tartott.Ez jelenleg is tart még.Most viszont jött hozzá még valami.Pár napja múlt el a vérzésem és tegnap óta hirtelen fájni kezdett a bal mellbimbóm de nagyon erősen.Szinte egyik percről a másikra szinte úgy,hogy hozzá sem lehet érni.Nem értem mi lehet..Ha összenyomom a mellbimbómat a kivezető nyílás mintha háromszorosára lenne megduzzadva és úgy fáj,min ha be lenne gyulladva.Külsőleg semmi nem látszik.Nincs megnagyobbodva és nem is piros.Nem szivárog belőle semmi.A mások oldalon nem érzek semmit.Kérem segítsenek mi lehet ez.Amikor a csomóm kezdődött voltam mammográfián ott negatív leletet kaptam.Ez kb fél éve volt.Azóta a csomó a 14.nap körül jön és a menszesz után elmúlik.Ezért gondoltam azt,hogy hormonális okokra vezethető vissza talán.De ez a mostani probléma megint mitől lehet?Nagyon aggódom..Köszönöm válaszukat!

        Dr. Deli Tamás válasza a emlőfájdalom témában

        Kedves KérdezŐ! A háttérben lehet gyulladás, emiatt orvosnak feltétlen mutassa meg a mellét. Rosszindulatú folyamat kizárására emlő ultrahang, esetleg ismételt mammográfia, illetve váladékozás esetén cytologiai kenetvétel szükséges. Gyanús elváltozásnál szövettani mintavétel is szóba jön.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 08., 19:19; Megválaszolva: 2011. október 16., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés