Mellbimbó fájdalom

Tisztelt Web beteg! 36 éves anyuka vagyok két gyerek édesanyja. A második kisfiam két éve született.Fél évig tudtam szoptatni. A bal mellemből soha nem akart szopizni rendesen. A szoptatás befejezése után a tejem még sokáig szivárgott mindkét mellemből.Kb egy évig. Aztán a bal mellem alsó szélén csomó jelent meg ami kidudorodott, mint egy mogyoró és fájt is.Később ez annyiban változott, hogy a menstruációm előtt két héttel kezdett el kidudorodni aztán fájni és ez egészen a menszesz végéig tartott.Ez jelenleg is tart még. Most viszont jött hozzá még valami.Pár napja múlt el a vérzésem és tegnap óta hirtelen fájni kezdett a bal mellbimbóm de nagyon erősen.Szinte egyik percről a másikra szinte úgy, hogy hozzá sem lehet érni.Nem értem mi lehet..Ha összenyomom a mellbimbómat a kivezető nyílás mintha háromszorosára lenne megduzzadva és úgy fáj, min ha be lenne gyulladva.Külsőleg semmi nem látszik.Nincs megnagyobbodva és nem is piros.Nem szivárog belőle semmi. A mások oldalon nem érzek semmit.Kérem segítsenek mi lehet ez. Amikor a csomóm kezdődött voltam mammográfián ott negatív leletet kaptam.Ez kb fél éve volt. Azóta a csomó a 14.nap körül jön és a menszesz után elmúlik.Ezért gondoltam azt, hogy hormonális okokra vezethető vissza talán.De ez a mostani probléma megint mitől lehet? Nagyon aggódom..Köszönöm válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a emlőfájdalom témában

Kedves KérdezŐ! A háttérben lehet gyulladás, emiatt orvosnak feltétlen mutassa meg a mellét. Rosszindulatú folyamat kizárására emlő ultrahang, esetleg ismételt mammográfia, illetve váladékozás esetén cytologiai kenetvétel szükséges. Gyanús elváltozásnál szövettani mintavétel is szóba jön.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. október 08., 19:19; Megválaszolva: 2011. október 16., 11:29
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Intramammaris nyirokcsomo
Mell jóindulatú daganata
Emlő ciszta leszívása
Emlőrák???
Emlő ciszta
Tisztelt Doktor Úr /Doktornő Olyan kérdésem lenne, hogy már 3éve folyamatosan nyomonkövetés alatt van egy ciszta a bal oldali felső quadrásban....