• Kamasz fiú testalkata

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A fiam 16 éves (180 cm, 77 kg) és hetente 4-szer jár konditerembe 1 éve. Szépen kivállasodott, viszont nagyon zavarja, hogy a melle a többi osztálytársához képest jóval nagyobb, csúcsosabb. Kérdésem, hogy ez alkati tulajdonság, vagy a kamasz kor miatt van, vagy egyáltalán ezzel kell-e, illetve hova lehet fordulni. Hogyan lehet ezen változtatni? Válaszukat várva, tisztelettel, egy Édesanya, Zsuzsa

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőies mell témában

        Kedves Zsuzsa! Sok kamasznál van ilyen jellegű probléma, de egy vizsgálatot mindenképp javaslok, mert azt kellene eldönteni, hogy a zsírszövet szaporodott fel vagy maga az emlőmirigy állománya, emiatt keressék fel a fia háziorvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 07:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés