• Vándorló csomó a mellben, mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr! Édesanyám pénteken talált a mellébe egy kis csomót. 49 éves. Azt mondja úgy ugrál neki, nem egy helyen érzi. Jelent ez valamit? Rettenetesen aggódok érte. csütörtökön megy mammográfiára, de szeretném megkérdezni az ön véleményét is. Köszönöm mielöbbi válaszát. Barbi

        WEBBeteg szakértő válasza a mell, csomó témában

        Kedves Barbi! Csupán ennyi információ alapján hiba lenne bármilyen prognózist mondani, az, hogy ugrál a csomó, annyit jelent, hogy nincs a környezetével összekapaszkodva. Szükséges a kivizsgálás.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 21., 15:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés