• Mell fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor /Nő ! 37 éves vagyok második gyermekem 20hós, kb hét hete hagytuk abba a szopizás,(Ő hagyta el). Pár napja a jobb mellembe iszonyatos fájdalmat , szúrás érzek. nem tudom mitől lehet, csomót nem érzek. Már szoptatás alatt is voltak problémáim ezzel a mellemmel , néha nagyon fájt, tejlázam is volt 8 , 10 hós korban de aztán mindig amilyen hirtelen jött a fájás úgy el is múlt. Most annyira fáj, hogy egész jobb karom is lezsibbad a fájdalomtól, és bár az elválasztás zökkenőmentes volt még mindig kibuggyan pár csepp tejszerű dolog a mellemből (csak a jobból a balból semmi nem jön). NAgyon aggódók , nem tudom mitől fájhat ennyire , ja és csak nappal fáj, éjszaka semmit nem érzek. Nagyon várom a választ! Egy aggódó anyuka...........

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Ennyi idővel a szoptatás befejezése után még a hormonális hatások állhatnak a panasz mögött. A tejtermelés nem egyik pillanatról a másikra áll le. A csak nappali fájdalom is a szervi eltérés ellen szól. Hordjon kényelmes melltartót. Az önvizsgálat során nem tapintott elváltozást, de amennyiben nem lesz panaszmentes 2-3 héten belül legyen egy emlőultrahang.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 08., 14:21; Megválaszolva: 2011. május 12., 00:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő!Minden évbe járok rendszeres emlő vizsgálatra, soha nem volt semmi problémám, az eredményeim jók voltak. Azonban időnkét tapasztalok a jobb mellemben illetve néha a balba is kicsi szúró érzést, ami rögtön el is múlik....

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés