Kezelhető-e a bimbóudvar megnagyobbodása?

Tisztelt Doktor Nő / Doktor Úr! 11-14 éves koromban súlyosan elhíztam, aminek következtében a bőröm megnyúlt. Mostanra sikerült úgy lefogynom, hogy elégedett vagyok a testemmel, kivéve a mellbimbómmal. Ahogy a képen is látható "hegyes" és ez az, ami bánt. Tapintásra olyan, mintha duzzadt erek lennének benne. Edzem a mellem szép eredménnyel, de úgy érzem, hogy arra a területre nem lesz hatással. UI.: Csak a bimbóudvar az, amivel problémám van, mert hegyes hatást ad az egésznek. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mell témában

Tisztelt Kérdező!

Ebben az életkorba az emlő megnagyobbodása előfordul a hormonális hatások miatt. Első lépésben legyen egy ultrahang, ami megítéli a megnagyobbodott mirigyállomány méretét. Jelenleg csak a követés indokolt és amennyiben a mirigyállomány mérete nem csökken, vagy esetleg nő keressen fel emlőszakrendelést.

Kérdés: 2011. március 06., 22:35; Megválaszolva: 2011. március 08., 20:58
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Mellben talált kis méretű csomók
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy mind a két mellemben ugyanazon a helyen érzek a borsónál kisebb méretű...
Emlőbetegség egy ütéstől?
Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy mennyire veszélyes, ha sportolás közben megütöttem a mellem, egy fájdalmas csomót érzek. Ez...
emlő UH vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! Emlő UH vizsgálaton a következő eredményt kaptam: A bal emlőben a lateralis negyedek határán 3, 8x6 mm-es cysta...
mell váladék
kb 6 honapja hogy bal mellemböl zöld váladék jön nyomásra, jobb mellemböl pedig vizes tejszerü váladékozás van nyomásra.. hollandiában elek...
mellprobléma
Kedves Dr. Úr/Nő! Olyan problémám van, lassan egy éve, hogy amikor a bal mellemet megnyomom vagy megemelem, vagy végig húzom a kezem alul rajta, vagy...