Mellváladék

Tisztelt Doktor Ú/Nő! 2010. december 22.-én észleltem hogy kisebb nyomásra a bal mellemből tejszerű folyadék ürül, ezt követően elmentem nőgyászhoz aki megvizsgált és azt mondta hogy meddő vagyok, közben elküldött ultrahangra is. az ultrahangon a doktornő azt mondta nem lát semmi kóros elváltozást tehát minden rendben. A mellemből továbbra is ürül a váladék nyomás hatására. Időközben volt hormonvizsgálat vérvételből ami teljesen normális értékeket mutatott, majd túlestem egy emlő ultrahangon és mintát is vettek a váladékból. Az ultrahang sem mutatott semmi kórosat a váladék minta eredménye tejszerű váladék. Sajnos továbbra sem tudom hogy miért jön ez a váladék soha nem voltam még terhes sem. legutóbbi menstruációm január 29.-én volt a már megszokott 7 nap helyett 3-4 napig tartott. A kérdésem az hogy tényleg meddő vagyok e, hogy miért jöhet ez a váladék, és hogy esetleg nem e vagyok mégis terhes? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete István válasza mell témában

Kedves högyem. Az emlőváladékozás gyakran a prolactin nevű hormon megemelkedett szintje miatt van. Ha ez az Ön esetében is kimutatható, van olyan készítmény amivel lehet a szintjét csökkenteni. A meddőségnek sok oka lehet Milyen vizsgálat alapján állapította meg ezt az Ön kezelőorvosa?

Dr. Fekete István
Kérdés: 2011. február 24., 14:53; Megválaszolva: 2011. március 01., 08:45
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2