Emlőrák?

Tisztelt Doktor úr/nő! 23 éves lány vagyok. Már körülbelül 2 hete (menstruáció után) oldalt a hónaljam és a mellem tájékán fájdalmat érzek, érintésre leginkább, de akkor nagyon fáj. Egy hétre elmúlt, de ezen a héten megint jelentkezett a fájdalom. Csomót nem észlelek, csak mintha valami meg lenne duzzadva, talán mirigy? Vagy estleg lehet rák? Jövő héten megyek uh-ra, de addig kérnék valami támpontot, mégis mi lehet ez. A választ előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mell témában

Tisztelt Kérdező!

A daganatos megbetegedés esélye rendkívül kicsi. Elsősorban fizikai hatás (melltartó) , vagy hormonális ok valószínű. Valóban lehet egy emlállomány rész duzzanat is az ok. Mivel nem tapint elváltozást az ultrahnag valóban indokolt. Aggodalomra semmi ok, de a kivizsgálás szükséges.

Kérdés: 2011. január 07., 19:36; Megválaszolva: 2011. január 10., 09:52
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat