Mellfájás, valamint hát- és derékfájás

Üdvözlöm! 25 éves vagyok, 3 éves lesz januárban a kisfiam. Azóta gyesen vagyok vele, nem sportolok, de sokat mozgok vele. Volt már olyan párszor, hogy megütötte vagy megrúgta a mellemet. Körülbelül 2-3 hete érzékeny a bal mellem és tompán fáj. Önvizsgálattal nem veszek rajta észre semmilyen elváltozást. A hónalj környékén sem érzek semmilyen csomót. Viszont fáj a hátam (gerinc mellett) és a derekam is, bár utóbbi ritkán. Kérdésem az lenne, hogy mi a véleménye, mi lehet ez így, vizsgálatok nélkül? Orvoshoz megyek már, amint tudok, csak érdekelne az Ön véleménye is. A hónaljam korábban borotvával szőrtelenítettem, nemrég epilátorral végeztem. Emiatt lehet ilyen gondom?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellfájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Egy hároméves gyermek mellett a hát- és derékpanaszok a megerőltetés és gerinc melletti izmok sorvadás miatt van. Végezzen gerinctornát, ebben kérje gyógytornász segítségét. A mell megütése nem okoz semmiylen rosszindulatú eltérést, ez tévhit. Amennyiben a fájdalom nem múlik keressen fel emlőszakrendelést, és figyeljen oda a testtartásra is.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. december 31., 23:44; Megválaszolva: 2011. január 05., 21:31
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat