• Barna folyás a mellből

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot! Kb. 1 hete fáj mind a 2 mellem. Fogamzás gátlót nem szedek 5 éve. Másfél éve próbálkozunk babát összehozni. Eddig sikertelenül. Van már 2 gyerekem és volt már egy vetélésem régen.Most új férjem van. Neki még nincs gyermeke. Volt egy portio amputáciom 2006-ban és akkor mondták az orvosok hogy lehet még gyerekem. Most a bal mellemből érdekes kakaó színű váladék jön nyomásra és följebbről tej. Szeretném megkérdezni hogy mi lehet ez a váladék. Egyéb más panaszom nincs. A mellem úgy fáj mint mikor feszített a tej mikor szoptattam a gyerekeket. A fiaim 9 és 13 évesek. Ez előtt még soha sem tapasztaltam ilyesmit. Várom mielőbbi válaszukat. Tisztelettel: Szabó Henrietta Pécs

        Dr. Boros Miklós válasza a emlő. váladék témában

        Tisztelt Kérdező! A leggyakoribb két ok a hormonális, a másik az emlő kivezető járataiben kialakult papilloma. Keressen fel emlőszakrendelést, mivel vizsgálatok nélkül nem lehet eldönteni. Mindenképpen tisztázni kell a tervezett gyermekvállalás előtt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 13., 21:00; Megválaszolva: 2010. szeptember 19., 16:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés