Zöld váladék mellből

Üdvözlöm! Mindkét mellemből zöld váladék ürül préselésre, a jobb mellből kevesebb. A kérdésem az, hogy ez mitől lehet? Itt megemlíteném, hogy miómáim is vannak a kettő összefügghet? Hová jelentkezzek be vizsgálatra és mi lesz a vizsgálat menete? Annyit tudok, hogy van egy úgynevezett galaktográfiás vizsgálat de ezt csak indokolt esetben végzik, ezt én szeretném elkerülni ha lehet mert azt hallottam, hogy elég fájdalmas.Váladék leoltást hol végzik el, ha jól tudom ez egy cytológiai vizsgálat és ebből kiderülhet a problémám oka.Emlő centrumban komplexen tudnak ilyen esettel foglalkozni? Annyit még hozzátennék, hogy még nem szültem de nagyon szeretnék és 38 éves vagyok. Köszönettel várom válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a emlő. váladék témában

Tisztelt Kérdező! Emlőcentrum, vagy sebészeti szakrendelésk keretén belül működő emlőszakrendelés felkeresése szükséges. Emlőultrahang és citológiai vizsgálat indokolt. Ezek eredményétől függően a galactrográfia, ami sok információt ad. Kétoldali panasz oka leggyakrabban hormonális, de a kivizsgálás indokolt.

Kérdés: 2010. szeptember 06., 02:12; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 21:27
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal