• Milyen betegség a mastopáthia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktornő. Nemrégiben vizsgálaton vettem részt,s az orvosom egyéb vizsgálatok után megállapitották hogy a mellemben bizonyos Mastopáthia található.Érdeklődn szeretnék mijen problémárol lenne szó pontosabban.Tisztelettel. egy beteg.

        Dr. Boros Miklós válasza a mastopathia témában

        Tisztelt Kérdező! A masthopathia az emlő kötőszövetes részének teljesen jóindulatú eltérése. Felszaporodnak a kötőszövetes részek és apró cysták alakulhatnak ki. Amennyiben panaszt okoz és a cysták nagyon megnőnek sebészi beavatkozásra van lehetőség. Történjen emlő ultrahang.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 13., 18:19; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés