• Csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! 26 éves nő vagyok. Az elmúlt napokban voltam mammográfián Uh vizsgálaton. A csomó amivel járok fél évente mindig csak nő, csak nő. Már 15 mm-es és most került rá a sor , hogy vettek belőle szövetmintát. Nagyon aggódom, hogy milyen lesz az eredményem. Fogamzásgátlót nem szedek. Olvastam, hogy a mell cisztákat a fogamzásgátló csökkenti. Ön mit javasol, keressek fel egy nőgyógyászt? Ugyanis kés alá nem akarok menni. Nagyon félek hogy műtét lesz a vége. Ilyen fiatalon nem szeretnék. A csomó nem fáj, nincsenek gyerekeim. Mit javasol? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel : Melinda

        Dr. Boros Miklós válasza a mell, csomó témában

        Tisztelt Kérdező! A mintavétel eredménye a döntő. Panaszokat nem okozó 15 mm-es eltérést még nem kell azonnal megoperálni. A hormonális fogamzásgátló valóban tud hatni a hormonfüggő folyamatokra. Konzultáljon nőgyógyászával. A műtét, amennyiben szükséges, a mell későbbi funkcióját nem fogja befolyásolni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 03., 10:40; Megválaszolva: 2010. augusztus 09., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés