• Szúrás a mellnél!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/ Doktornő

        21 éves férfi vagyok  és pár napja észrevettem hogy a jobb mellemnél a bimbó fölött érzékeny a bőröm hogyha hozzá érek lágyabban, szúr minha megcsípett volna valami vagy beütöttem volna, ha erősebben megnyomom akkor nem is fáj,csomót nem érzek,és nem is az egész mellem hanem egy kis része szúr,fáj

        WEBBeteg szakértő válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben tapintható elváltozás nincs és a bőrön sem lát elváltozást nincs miért aggódnia. Mivel csak felszínes érintéskor érzi a fájdalmat a bőr helyi irritációja lehet az ok. Szedjen B vitamint és el fog múlni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-20 09:00:52; Megválaszolva: 2010. május 20., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés