• Mellpumpa

        Legfrissebb cikkek a témában
         

                                             Kedves Doktornő!

        Vásároltam egy  elektromos mellpumpát kb 9 hónapja. Azóta használom, bár az első 4-5 hónapban szinte minden nap használtam kb fél háromnegyed órát, azóta ritkábban, mert úgy vettem észre semmi eredménye nincs, vagyis nem nőttek a cicijeim tőle.Szeretném megkérdezni, hogy tud-e róla, hogy a mellpumpának káros következményei lennének, pl rák. Folytassam-e  a  használatát, vagy felesleges időpazarlás? Várom mielőbbi válaszát:  egy harmincas nő

        WEBBeteg szakértő válasza a mellnövelés témában

        Kedves Hölgyem!

        A mellpumpa ha eddig nem fejtett ki hatást, nagy valószínűséggel már nem is fog. Tudomásom szerint hosszú távon a kötőszövetek károsodását okozhatja, ezért érdemes abbahagynia a használatát. Sajnos eredményes módszer a mell növelésére csak a palsztikai műtét, se a tabletták, se a pumpa nem szokta kifejteni a várt hatást.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-04-20 10:09:47; Megválaszolva: 2010. április 20., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: