• Feszül a mellem de nem vagyok terhes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

         

        Sajnos nem terhesség jele volt, mert tegnap a teszt negatív lett, és mert mától menstruálok:-(

        Viszont van egy 3 cm-es cisztám a jobb oldali petefészkemben, ami gyakran fáj.

        Nyár vége óta fájt a hasam, januárban voltam ultrahangon, ott vették észre. Valamint a méhemben sok apró fejlődött.

        Kisbabát szeretnénk. Tudna tanácsot adni, milyen orvoshoz forduljak? Aki hormonzavarokkal foglalkozik, vagy nőgyógyászhoz, vagy onkológushoz?

        Mi lehetett hamarabb? Ciszta? Vagy hormonzavar? Mi okozhatta bármelyiket?

        Tehetek valamit, hogy visszafejlődjenek a ciszták? A körömvirág teáról hallottam, nyakra főre iszom már két hónapja, kamillás ülőfürdőzöm, de semmi javulás nincs.

        Úgy gondoltam, abba is hagyom ezeket.

         

        Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellfeszülés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A problémájának kezelése nőgyógyászati egyértelműen. A hormonális helyzet tisztázása és az, hogy történik-e peteérés és rendben zajlik-e rendszeres nőgyógyászati gondozást, ultrahangot kíván. A leírt cysta nem igényel teendőt. A petefészek működésének zavar állhat a mellfeszülés és cystaképződés hátterében. Keressen fel nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelést, ami főleg centrumokban működik.


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-05 15:48:40; Megválaszolva: 2010. március 05., 15:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: