• Mitől forró, duzzadt, kemény a mellem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím!

        Napok óta nagyon fájnak a melleim, először csak az egyik kezdet térzékeny lenni (kb. egy hete), de hamar követte a másik. Forróak, megduzzadtak, megkeményedtek. Érzékenyek a mellbimbóim is. A menstruációm márc. 6 körül várható. Az utolsó febr. 4-től 9-ig tartott.

        A terhességi teszt, amit boltban vettem, negatívat mutatott, bár lehet, hogy még túl korán végeztem el.

        Mivel nem használok fogamzásgátlót, lehet-e, hogy terhes vagyok, és ez egy tünete? Vagy inkább mellgyulladás lehet?

        Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Kétoldali mellfájdalom, feszülés hátterében inkább hormonális ok áll. Végezzen újabb terhességi tesztet, akár terhesség jele is lehet. A gyulladást a leírás alapjn kizárnám.


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-03-01 19:25:03; Megválaszolva: 2010. március 01., 19:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.