• Egyik mellem nagyobb

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok.32 éves nő vagyok, 162cm magas, 45 kg.2 gyermekem van.Édesanyám mellrákban hunyt el 18 éve. A panaszom hogy a bal mellem nagyobb, néha még nagyon meleg is, érzékeny és még fáj is. A menstruáció napjaira meg még egy pár napra visszaapad eredeti méretére, aztán megint megnagyobbodik, ez decemberbe kezdődött.Voltam mammográfián és ultrahangon, a menstruáció utánra kaptam időpontot akkor nem volt nagyobb, de nem találtak semmit.Ön szerint mi lehet a probléma, mert nagyon zavar.Köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a emlőfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A mellek asszimetriája nem ritka. Egyoldali panaszok esetén a leírt kivizsgálás szükséges. Mivel ezen vizsgálatok nem találtak eltértést, valóban a hormonális ok a legvalószínűbb. Gondolja át, hogy nem kezdett-e új gyógyszert a panaszok megjelenése előtt és konzultáljon szülész-nőgyógyásszal is. Amennyiben nem hormonális oka lenne a panszoknak a vizsgálatokon a ciklustól függetlenül ábrázolódott volna. Járjon rendszeresen ellenőrzésre és végezzen önvizsgálatot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-23 10:41:29; Megválaszolva: 2010. február 23., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: