• Lehet e daganat?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor nő/úr! Azzal a panasszal fordulok Önhöz, h elkezdett fájni a bal mellemnél a mellizom, de semmi nehezet nem emeltem, nem is rándítottam meg, viszont olvastam a neten, h a mell daganatnál fájhat a mellizom, lehetséges h ez a daganat kezdetleges tünete? Vagy mitől fájhat a mellizom? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Elsősorban nem az emlődagantra kell gondolni. Végezzen önvizsgálatot. Amenniyben nem tapint eltérést és egy hét alatt sem javul a fájdalom emlőszakrendelést fel kell keresni, mivel képalkotó vizsgálat szükséges. Az izom megerőltetése, még akkor is, ha nem emlékszik ilyenre gyakoribb.


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-19 16:39:56; Megválaszolva: 2010. február 19., 16:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: