Bal mellzsibbadás

Ball mellem cisztával volt nűtve 4-éve, utóbbi 2 hónapban néha néha zsibbadást érzek4! Mi lehet az oka? 51 éves vagyok 3 éve klimakszolom.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mell témában

Kedves Kérdező!

 

Ennyi idővel a műtét után nem lehet vele összefüggésben. Amennyiben az évenkénti szűrővizsgálaton nincs eltérés, nem kell aggódnia.

 Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
Kérdés: 2009. július 09., 10:54; Megválaszolva: 2009. július 09., 10:54
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2