Mellnövelés kapszulával

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
 

27 éves, a mellméretével elégedetlen nő vagyok. Szeretném kikérni a tanácsát a Breast Success mellnövelő kapszulával kapcsolatosan,

melynek összetevői: Görögszéna, Fűrészpálma bogyó (Serenoa repens), Édeskömény (Foenicum Vulgare), L-Tirozin (L-Tyrosine), Mexikói jamgyökér (Dioscorea Villosa), Barnamoszat (Laminaria), Damiána levél (Turnera aphrodisiaca), Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis), Szúrós gyöngyajak (Leonurus cardiaca), Indiánasszony-gyökér / Poloskavész (Cimicifuga racemosa), Zab (Avena Sativa), Benedekfű (Cnicus benedictus), Komló (Humulus lupulus).

 

Állítólag az alábbiakra is kedvezően hatnak:

“A mellméret növelése mellett a termék kedvező hatással van a hormonháztartás egészére. Javítja tehát az általános közérzet, enyhíti a menstruáció előtti, alatti, és a változókorban jellemző kellemetlen tüneteket, elősegíti a köröm- és hajnövekedést, javítja a bőr tónusát.
Jó hatással van méh-, és a petefészek működésére, emellett afrodiziákum hatása is ismert: a legtöbb nőnél növeli a libidót, és szexuális késztetést.”

 

Egyébként két hete voltam nőgyógyászati vizsgálaton, ahol a melleimet is megnézte a doktor úr, és mindent rendben talált.

Kérem írja meg véleményét ezzel a termékkel/témával kapcsolatosan, illetve hogy a fogamzásgátló (cerazette) szedése mellett mennyire javasolt.

 
Mihamarabbi válaszát előre is köszönöm!
 
További szép napot kívánok!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a kis mell témában

Kedves Hölgyem!

Sok természetes alapanyag van a kapszulában, de nem gondolom, hogy ettől nőni fog a melle. A megfelelő torna, és jó melltartó az, ami valóban segíthet, vagy pedig a plasztikai műtét. De amikor biztosan nőni fog a melle az a terhesség, és szoptatás. Ha már éppen szoptat, vagy más ok miatt indokolt a csak progeszteront tartalmazó fogamzásgátló, akkor szedheti nyugodtan, egyébként inkább kombinált tabletta javasolt.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 13., 22:07; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:16
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal