Duzzadt mell

Tisztelt doktor úr/nő! Már lassan egy éve észleltem, hogy a bal mellem meg van duzzadva és alatta van egy csíkban 5 cm hosszú duzzanat. Voltam mell ultrahangon, mellkas rötgenen, kontraszt anyagos agyi CT-n minden rendben. Endokrinológiai vérvétel eredménye: férfi prolactin értékem magas 454. MR beutalóra várok, de a doktorom még mindig nem intézte el. Elmentem urológushoz, mert azt mondták, hogy lehet hererák is, de az is rendben. Vannak rosszulléteim: néha egyensúlyvesztés, fejnyomás, reggeli hányinger, szédülés. A felső testem az én meglátásom szerint el van deformálodva. és nagyon zavar, félek hogy baj van. Várom mielőbbi válaszukat. Köszönöm Dávid

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza mellduzzanat témában

Kedves Kérdező!

A leírtakból kiderül, hogy igen alapos kivizsgáláson esett át. Mindenképpen endokrinológus koordinálja az Ön kivizsgálását és kezelését. Az MRI visgálatot követően biztosan megnyugodhat. Mindenképpen ismerni kellene az életkorát, hogy bármiféle további tanácsot adni lehessen.Üdvözlettel: Dr. Boros Mikós, Vital Balance Életmód Központ

Kérdés: 2009. május 31., 16:35; Megválaszolva: 2011. október 03., 12:50
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2