Lyuk nélküli mellbimbó?

Kedves Doktor Úr! Igazából nem magamnak kérdezek, hanem egy ismerősömnek. Második gyermeke születésénél (és az elsőnél is) sem tudott szoptatni. Állítólag azért, idézem “nincs lyuk a mellbimbóján”. Császáros szülése volt, amivel nekem is volt tapasztalatom, és nehezebben indult a szoptatás, de azért mégis beindult, de én nagyon jó segítséget kaptam. Tényleg létezik ilyesmi? Mert neki ezt mondták! Előre is köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Lyuk nélküli mellbimbó? témában

Tisztelt Hölgyem!

Ismerősének mellbimbó rendellenességét sebészeti vizsgálat tudná korrektül tisztázni.

Nem szeretném bonyolitani a dolgot, de befele fordult mellbimbó előfordulhat, de ezen is lehet masszirozással, a tej rendszeres kifejésével segiteni.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2021. január 30., 09:59; Megválaszolva: 2021. február 01., 08:55
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat