Mell jóindulatú daganata

Tisztelt Hölgyem/Uram, A minap a lenti eredményt diagnosztizálták.Megnyugtatásképpen szeretném megkérdezni,hogy érdemes lenne-e újra konzultálni és esetleg egy biopsziát kérni,hogy mindenképp kizárhassam a rosszindulatuságot? Vagy kiszedetni a csomót? A mellemben érezhető némi fájdalom. Gyermek szoptatás már nincsen két éve. 18x12x7mm vastag ovalis kisse lobulalt komturu kotoszovetes sovenyeket tarzalmazo,tokkal rendelkezo mersekelt echoszegeny benignus solid.Valószínűleg fibroadenoma. Válaszukat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza mellfibróma témában

Kedves Kérdező! Felmerül bennem, hogy a eredményt a vizsgálatot kérő vagy olvasó orvoskolléga nem kommentálta? Mindenképpen konzultáljon velük és bízza magát a döntésükre. Én hajlok a csomó eltávolítására a megnyugvás érdekében.

Kérdés: 2020. október 10., 11:15; Megválaszolva: 2020. október 12., 14:25
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2