Fibroadenoma

Üdvözlöm . Olyan kérdésem lenne hogy voltam 6honapja ultrahangos vizsgálaton mert a mellemben találtam egy csomót . Csatolom egy képet az akkor leletemről . Szeretnék tanácsot kérni hogy műteni kell vagy sem? Lehet e rossz indulatu esetleg ebből mert szövettanon még nem voltam vele . Ha esetleg baba lesz ezt előtte mindenképp el kell távolítani vagy ez nem fog gátolni a babázásban . Csatolom a leletem . Válaszát előre is köszönöm .

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza mell fibróma témában

Kedves Kérdező! Bár a kép nem volt megjeleníthető a gépem szerint, de a gyakori diagnózishoz a következőket fűzném: Nm jelezte a képlet jelen méretét, de lassú növekedésre kell számítani. Ezért mindenképpen forduljon sebész szakemberhez, kiknek nagy gyakorlata van mind a diagnózis értékelésében, mind az egyszerű sebészi megoldásában.Ez utóbbit ajánlom.Nem lesz rosszindulatú, de a szoptatásban problémákat okozhat.

Kérdés: 2020. május 27., 14:13; Megválaszolva: 2020. május 28., 10:25
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2