• Mell mintavétel után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktornő, Doktor úr! 1 hete a váll mellemből uh és mammográfiai vizsgálat után mintát vettek. Minden jól ment. Másnap reggel óta a hónaljam környékén fájdalmat érzek. Hol erősebben, hol kevésbé, de nagyon zavaróan. A jelenlegi veszélyhelyzetben orvost nem érek el, de a nagyon aggaszt ez a fájdalom. Pirosság, duzzanat nincs. Ez lehet a mintavétel utáni mellékhatás, esetleg komolyabb baj? A mintavételnek eredménye nincs még meg. Köszönöm segítségét!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a mellműtét utáni féjdalom.i témában

        Kedves Kérdező! Lehet összefüggés a műtéti terület és a panaszolt hónaljtájék között, miután a mellek nyirokelvezetése összeköttetést jelent. Ha kissé lobos műtéti terület gyógyulása,már ez is duzzadttá teheti a mélyebb nyirokcsomókat.Függetlenül a jelen nehezítettebb egészségügyi ellátásra. mindenképpen jelentkeznie kéne operáló orvosánál sürgősségi indokkal.


        Kérdés: 2020. március 21., 07:58; Megválaszolva: 2020. március 24., 16:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: