• mellciszta szövettan

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! A mellemben uh-val és mammográfiával egy 2.2 cm-es sűrű bennékű cisztát találtak aminek aspirációját elvégezték. Kb. fél perc alatt lecsapolták, nem fájt egyáltalán! Hamarosan érdeklődnöm kell az eredmény után. Mit jelent a sűrű bennék...lehet ez rosszindulatú elváltozás is? Miért kell citológiai vizsgálat? Válaszát előre is köszönöm: Kriszti

        Dr. Szalóczy Péter válasza a mogyorónyi mellképlet témában

        Kedves Kérdező! Korrekt választ csak a szövettan fog adni, de több esélye van statisztikailag a jóindulatúságra, mint a rosszra. De ebben a méretben, mely tovább nőhet, mindenképpen el kell távolítani, ha jóindulatú is, mert újra telítődik, vagy rosszindulatú irányba elfajulhat. Bízza a sebészekre.A citológiai vizsgálat a váladékban kimutatható levált hámsejtekből biztonságos választ ad.


        Kérdés: 2019. szeptember 29., 16:40; Megválaszolva: 2019. szeptember 30., 16:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.