• Időnként szúró érzés a melleben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Minden évbe járok rendszeres emlő vizsgálatra, soha nem volt semmi problémám, az eredményeim jók voltak. Azonban időnkét tapasztalok a jobb mellemben illetve néha a balba is kicsi szúró érzést, ami rögtön el is múlik. Voltam már vele legutóbb is nőgyógyásznál, aki azt mondta nincs elváltozás a mellemben.Önvizsgálat során én sem érzek semmi változás. Vajon mi okozhatja ezt, a terület ahol érzem a mellem feletti rész.Tisztelettel várom válaszát.

        Dr. Farkas Ágnes válasza a szúró érzés témában

        Kedves Hölgyem! Ezeket a fájdalmakat leggyakrabban a kötőszövetek átalakulása okozza menopauzában. Ha az emlőszűrés negatív, akkor aggodalomra nincs oka, próbálja meg a Mastodyn cseppet, és külsőleg E, vagy A vitaminos krémet, hátha segítenek. Üdv.: Dr. Farkas Ágnes


        Kérdés: 2019. január 10., 10:57; Megválaszolva: 2019. január 17., 23:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: