• csomos mell

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt toktor! lassan egy éve csomosak a melleim a jobb mellemből inden áprilisban vettek ki egy csomot ami fibroadenoma volt.két hete voltam megin ultrahangon és megin van a jobb melembe egy 7 mm-res csomo.és a mirigyek nagyon csomosak szinte nem birok melltartott fel venni anyira fájnak.egy két hétig nagyon fáj és utánna egy darabig nem.két éve méh nyakrákkal ki vették a méhem és a pete vezetőt de a petefészkek meg vannak.ott azota minden rendben.lehet a hormonok miatt? Szinte nem tudok hozzá nyulni oldalra fordulni.kérem segitsen.köszönöm

        Dr. Kiss György válasza a csomos mell témában

        Tisztelt Hölgyem! Önnek, feltehetően folyamatos onkológiai ellenőrzés alatt kell állnia a méhnyak rosszindulatu folyamata miatt végzett mütéte miatt. Tanácsom, hogy az ellenőrzés folyamán feltétlenül emlitse meg a mellében talált cystás elváltozásokat, a mütétet, valamint jelenlegi panaszait is. A szakemberek csak igy tudják helyesen megitélni jelenlegi állapotát és dönteni a további teendöket illetően, hogy panaszai megszünjenek. Magam részéről a laboratóriumi vizsgálatok során a tumormarkerek / Ca 125 / meghatározást, valamint a BRCA1 és BRCA2 antigen meghatározást tartanám szükségesnek és a rendszeres ellenőrzés igénybevételét. Üdvözlettel: dr.Kiss.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 04., 22:41; Megválaszolva: 2018. december 11., 17:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: